Alles wat het leven kleur geeft:

Cultuur Events Vieringen et cetera

Livekijken.be is een webadres, speciaal ontworpen door CLN Producties om live naar streams te kijken.  Dit platform is  praktisch, makkelijk te vinden en aangenaam om naar te kijken.

Terugkijken kan op livekijken.be ook, indien daarvoor toestemming is gegeven. De livestreams die reeds zijn uitgezonden, zijn te vinden bij de video’s.

Service

Stories

Verhalen vertellen, dat is onze passie. De techniek die wij daarvoor gebruiken is audiovisueel. Nochtans geven wij de verhalen die wij zien en horen ook maar verder door. Dan wel langs eigentijdse kanalen. Om op zijn beurt weer gehoord en bekeken te worden, door meer mensen dan een verteller zich wensen kan. Zo gaat het al eeuwen, al is de manier waarop wij dat nu doen toch wel heel anders.

CLN Producties

Stef en Clement zijn de bezielers van CLN Producties.

Altijd op zoek naar de ideale formule om de prijs laag te houden en de kwaliteit hoog. Zo introduceerden zij de one-man-production-system en reportages volgens het CLN concept.

Meer weten over CLN Producties?

De blauwe knop brengt u naar de website van CLN Producties.

Met deze machine maken wij mensen beroemd

Livestream is een fantastisch medium voor iedereen die een podium nodig heeft

Dit is geen grap. Op de foto links ziet u de mobiele livestream studio van CLN Producties. Hiermee worden 7 of meer studiocamera’s tegelijkertijd bediend en het instromend beeld- en geluidmateriaal met zorg gemixt. Het eindproduct is data. Dat wordt vervolgens vliegensvlug richting het wereldwijde net gestuurd.

Deze machine ziet er indrukwekkend uit, maar nog indrukwekkender zijn de livestreams die ermee worden geproduceerd. Wat uit deze machine komt zijn geen simpele streams zoals u die kende tijdens de coronacrisis, maar betaalbare producties die de look bezitten van een live televisie-uitzending, zo mooi.

Ga voor meer belangstelling

Trek meer media-aandacht naar u toe en zorg voor een constante aanwezigheid op de sociale media. Zo wint u aan populariteit in eigen streek en wordt u beslist een regionale beroemdheid.

Wij maken van elk optreden, voorstelling of concert een boeiende live uitzending en zorgen ervoor dat de stream nog heel lang blijft hangen.